Kaos!


Vi var tvungna att vinna sista gruppspelsmatchen för att bli 3:a i gruppen. Oavgjort skulle innebära straffar då tyskarna och vi hade exakt samma målskillnad. Vi tar efter 5 min tag i matchen och börjar dominera rejält. Någon minut  in i andra halvlek gör vi rättvist 1-0 då Alexandra får en dubbelchans som rakar in på rätt sida stolpen. Hurra, vi har tyskarna i brygga! Trots att vi är det klart bättre laget släpper vi in tyskarna mer och mer i matchen vilket  visar sig ödesdigert då dom petar in bolljäv…i mål när det är 90 sekunder kvar. Är jag förvånad? Nej! Dom är tyskar….Domaren visslar av matchen och det är  här kaoset börjar. Vi förbereder oss för straffsparkar men när vi nämner straffar för domaren ser han skakig ut (vilket  han gjort hela matchen iförsig). Domaren menar att det är lotten som ska avgöra, inte straffar. Vad händer nu undrar vi? Är vi 3 eller 4 i gruppen, ska vi lotta eller lägga straffar och var är tyskarna och framförallt vad är klockan? Vi ska ju ut till till Vinga fyr och bada och fiska makrill. Frågorna är många men svaren uteblir. Det enda vi kan få någorlunda kläm på är vad klockan är. Som grädde på moset har det tyska laget lämnat in en protest där dom hävdar bättre målskillnad än oss. Efter att ha pratat med i princip alla instanser i Gothia ända upp till översten går tyskarnas protest igenom. Är jag förvånad? Nej….nu tar vi nya tag och får möta ett nytt tyskt lag 08.00 Torsdag morgon. Då ska dom få känna att svenskt stål biter

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)