Man måste utnyttja sina chanser!


Matchen mot Eriksberg blev precis som vi väntat oss. Mycket närkamper så det gällde att komma dit med  rätt attityd. Och det gör vi. Eriksberg börjar bäst och gör 1-0 på ett inlägg från högerkanten. Efter det börjar vi spela riktigt bra och tar över mer och mer. Efter halvtidsvilan fortsätter matchen i samma stil och vi skapar ett friläge när Anna A rycker ifrån deras backar men tyvärr rinner chansen ut i sanden. Matchen står och väger tänker jag precis när Eriksberg får en tveksam frispark utanför straffområdet. Den stänker dom dit i första krysset vilket gör att luften går lite ur oss. Matchen slutar med 2-0 i baken vilket känns lite surt då vi faktiskt gör en riktig bra match. Nu väntar B-slutspel men sista gruppspelsmatchen mot tyskarna är jätteviktig att vinna för att få en lättare resa i slutspelet. Ikväll ska vi kolla på Sverige mot Italien och ta lugnt.

  1. #1 av Ingela, 16 juli, 2013 - 04:10

    Fortsätt kämpa tjejer och njut av er resa med alla kompisar i Gothia Cup!
    Håller alla tummar för er imorgon mot det tyska laget! In med bollen i mål nu…. 🙂

    Lycka till kramar från Ingela (Maddes mamma)

(publiceras inte)